Seriepremiär: Trollhättan Bois - WIK



Wargöns IK


Seriepremiär. Jag är nervös. Bara några få timmar återstår och dessa ska spenderas på min systers dansuppvisning och till lite nödvändig shopping. Jag måste köpa en ny kaptensbindel, då den gamla är antingen snodd, nerslängd bland smutsiga matchkläder på Hallewi eller så har jag, vilket är det troligaste, lyckats slarva bort den som allt annat. Jobbigt. Sen är det på tiden att jag inhandlar ett så kallat reseapotek inför resan också, vilket inte är det lättatse. Vad tusan ska man ha med sig i det?

Matchreferat av vår egen "Svennis" Joacim Ahl:

Trollhättan Bois - WIK (0-1) 0-3

På ett svårspelat Torsbovallen spelade vi vår premiärmatch. Vi var betydligt bättre på tårna vid matchstart än under de senaste träningsmatcherna. Även om vi va väldigt nervösa och ängsliga under den första kvarten då vi föll in i TBoIS tempo och spel. Vi fick väl aldrig igång vårt passningsspel egentligen. Mycket beroende på att planen inte tillät detta, men även att vi va lite onödigt stressade. Ska man titta på vad som fungerade bra å vad som fungerade mindre bra måste försvarsspelet få extra plus. Både backlinjen, som va grymt stabil, och mittfältets defensiva spel va strålande. Vi bjuder inte TBoIS på många lägen. I andra halvlek fick vi även upp forwards längre i banan och stressade till oss mängder med chanser, vi lyckades oxå låsa spelet på TBoIS planhalva. Ska man hitta några grejer vi kunde gjort bättre måste det framförallt vara att vi måste bli etta på bollarna och undvika att spela inåt i banan vilket vi fortfarande gjorde ibland. Tycker oxå att vi visade god moral, vi klagade inte på domaren och vi lät oss inte provoceras av motståndarna och vi lyfte varandra. Riktigt bra!


Målen:
0-1 55´Carro L
0-2 70´Teres U
0-3 80´Teres U (straff)


Gult kort: Sofia T


Laget:
Emma W - Hannah A, Veronika U, Teres U, Lisa B - Malou, Matilda B, Lina N, Linda N - Sofia T, Carro L
Frida E, Emma N, Sara B, Josefin K.


Tune your run

Trött. Jag är totalt helt absolut slut i kroppen. En hel vecka med energiska dagisbarn tar verkligen på krafterna. Mitt hår hade en slitsam dag idag. Flätor, tofsar och små fingrar som agerade kam. Aj! Fast det är det väl värt, de är ju så söta allihopa.

Idag skulle jag och Malin egentligen ha genomfört ett spinningpass på mp, men som vanligt blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det får väl bli nästa vecka då? Pust. Men för att kompensera detta så tog jag mig en liten löprunda på egen hand istället, med musik i öronen (!). Min iPod nano har kommit så från och med nu slipper jag lyssna på mitt egna flås när jag springer. Thank god. Under min löprunda så gjorde jag ett litet stopp nere på Hallewi, då jag blivit senil och var tvungen att hämta mina kära fotbollsskor. Det är verkligen sjukt va dåligt mitt minne börjar bli. Jag är absolut bäst på att tappa bort saker. Pappas skruvdragare, mina ringar, mobiltelefonen, vantarna, skor (!). You name it. Väl nere på Hallewi så vart jag tvungen att gå igenom herrarna omklädningsrum för att komma in i till vårt. Och gissa vad jag ser? (nej, inga halvnakna herrar med vältränade magar, tyvärr.) Utan på bänkarna ligger deras matchställ snyggt och prydligt vikta och utplacerade på varje spelares plats. Allt är förberett och klart inför morgondagens match. Okej? Ofta klubben skulle göra en sådan sak för oss i damlaget!? Sällan! Varför ska vi alltid komma i andra hand!? Aggressionsutbrott!     

Helgens höjdpunkter:
- Loppis med fotbollen
- 20 års fest för Paulina (?)
- Sara har dansuppvisning i folkets hus
- Seriepremiär mot Tbois
- Sola. Ett bra underlag innan jag sticker vore ju inte fel, sen vill man ju skona australiensarna från att bländas och chockeras av en blek nordbo. 11 dagar kvar!


Don't Panic

Bones, sinking like stones
all that we fought for
Homes, places we've grown
all of us are done for

But we live in a beautiful world
yeah we do, yeah we do
We live in a beautiful world

Oh, all that I know
there's nothing here to run from
'Cos yeah, everybody here's got somebody to lean on



image66

Underbar bild. Vacker text. Jag tycker om!

Hello sunshine

Unna dig en ansiktsbehandling! Det är värt varendaste liten krona. Jag och mamma fick uppleva varsinn fantstisk sådan igår. Ångblås, oljor, lite massage, olika masker och underbar avkoppling. En hel timme fick vi njuta, nerbäddade i en varm "säng". Underbart, avkopplande och avstressande. Jag har aldrig kännt mig så len och ren i ansiktet. Jag är mycket nöjd. Det var första men absolut inte sista gången. Nu ska det bli regelbundna besök, precis som hos tandläkaren fast lite oftare. Den 4 juni är det dags igen, då blir det någon form av C-vitaminsbehandling tror jag. Spännande. 

Vackert väder. Solen skiner. Det är varmt. Våren är här. Jag älskar solen. Jag och Hannah ska ta vara på varendaste liten solstråle. Vi tänker sola innan träningen och hoppas på lite färg. Röd. Brun.



image67

Träningsmatch: WIK - Trollhättans FK U

Wargöns IK

 
Fotbollsskorna äntrar det fuktiga konstgräset på Edsborg och det är dags för säsongens sista träningsmatch. Segt, men med endast fyra timmars sömn i kroppen kanske man inte kan begära något annat? Party dagen innan match - aldrig mer! (Ändå var jag nykter!) Kämparmatchen mot TFK U är avklarad. "Annie" sätter iskallt bollen i mål, nästan lika snyggt som Zlatans klack i EM 2004. 1-0 och segern är vår! Uppvärmda och klara, nu är vi redo för seriepremiären mot T-Bois den 27 april. Watch out! 

Bultande och blödande tår, lårkaka på benet och en liten fin blåtira runt höger öga. Aj! Efter dagens match behöver jag något som läker mina sår, jag behöver några avsnitt The OC.

Matchreferat av vår egen "Svennis" Joacim Ahl:

Wargöns IK - TFK U 1-0 (1-0)

TFK började bäst och skapade oxå flera chanser under första kvarten med hög och intensiv press. Vi arbetade oss dock in i matchen och tar halvvägs in i första halvlek mer och mer över spelat. TFK är dock hela tiden farliga med snabba omställningar. Vilket beror på att vi inte följer med deras mittfältare i löpningen. Vi hamnar oxå under press då vi slarvar lite mkt i passningsspelet vilket gör att bollen hela tiden kommer tillbaka mot vår backlinje. Där emot fungerar vårt försvarsspel bra, vi hjälper varandra och täcker av ytor bra och framförallt kommunicerar vi. Även om TFK får komma till avslut tvingar vi dem att ta dem ur svåra lägen och under press. Vilket gör det relativt enkelt för Emma.

Ledningsmålet kommer oxå i halvlekens sista minut genom Natali "Annie" Karlsson. Annie avslutar i bästa Zlatan-stil me ryggen mot mål genom ett skott över eget huvud.

I andra halvlek behåller vi initiativet och skapar flera farliga chanser. Allteftersom matchen går sjunker dock tempot och vi bjuder in TFK i matchen. Kan vi hålla upp vårt tempo i fortsättningen kommer vi skapa fler farliga chanser. TFK får oxå ett par bra chanser men Emma spelar hela matchen igenom mycket stabilt. Vi är oxå närmast att avgöra matchen med ett par missade frilägen. Både Sara och Carro har ett par kanonlägen att avgöra.

Summering, vi vinner matchen på styrka och tyngd. Kanske inget skönspel men vi visade vilja och inställning!


Laget: Emma W - Hannah A, Veronika U, Lisa B, Matilda B - Sara B, Linda N, Lina N, Natali K - Sofia T, Carro L


Frida C, Emma N, Malou N, Josefin K.


Jag möglar snart sönder

Nu sitter jag här igen. Framför datorn. Egentligen borde jag städa rummet, vilket inte är gjort på ett bra tag nu. Dammlagret är tjockare än någonsin, det ligger saker utspridda lite här och där och ett gruslager håller på att bildas på mitt ljusa parkettgolv. (Okej. Inte så överdrivet mycket grus kanske, men lite småstenar som hänkat på träningskläderna in är det i alla fall). Skärpning Lisa. 

Det jobbiga är bara att det finns så mycket annat man kan göra, mer underhållande saker. Skriva lite här i bloggen till exempel, eller läsa vad alla andra har att berätta i sina bloggar. Vi har Julia, som för stunden bor borta i det vackra Paris (hon har fått en fin liten plats bland mina länkar nu). Jennifer, roliga inlägg från framtidens blivande toppjournalist. Linda, som för tillfället befinner sig i det heta Spanien. Caroline, allt ifrån upphittade sköldpaddor till skön fotbollsläsning. Elin, en fantastisk resedagbok man aldrig kan få nog av. Om bara 20 dagar gör jag henne sällskap i detta stora äventyr. Check it out. 

Annars kan man ju alltid surfa lite bland all musik på youtube. Maia Hirasawa - The worrying kind - Jag gillar den verkligen. Originalet från The Ark har jag aldrig riktigt tyckt om, men denna version är väldigt vacker! Coldplay - musikvideos man kan titta på om och om igen! 

När jag väl är ledig så har jag också en tendens att lätt hamna framför datorns kära släkting. TV:n. Mina OC-boxar har kommit fram igen och jag hade nästan glömt bort hur bra och trollbindande det faktiskt är. Seth Cohen förgyller min dag och sprider ett leende över mina läppar. Thank you! 

Nej! Nu är det bäst att röra på sig, innan jag möglar fast i datastolen på riktigt. Jag ska ta mig en efterlängtad joggingtur på berget. Därefter väntar en domarutbildning nere på Hallewi, i hela tre timmar! Mögelvarning? 

Coldplay kommer med sin fjärde guldklimp

Som jag har längtat! Coldplay kommer äntligen med sitt fjärde album och dess heliga releasdatum infaller den 16 eller 17 juni. Glädje! Albumets titel kommer troligen att vara Viva La Vida, men ytterligare ett alternativ har varit aktuellt vid namn Death And All His Friends. Jag har hört ryktas att skivan endast kommer bli 42 minuter lång och bara innehålla tio låtar. Hmm, det blir en spänannde överraskning! Vilket namn skivan än får, hur kort eller lång den än blir och hur få låtar skivan än må ha, så är den hur som helst värd mer än guld i mina öron. Come into my life.  


 

image65

Imorgon ska jag förhandsboka skivan på CDON, sen blir det till att vänta. Undertiden är det bara att hoppas på att gossarna vill bjuda på en liten singel eller två. Här följer några av låttitlarna som är påtänkta för den kommande skivan:
 

Viva La Vida

Life In Technicolor
Cemeteries Of London
Lost!
42
Lovers In Japan/Reign Of Love
Yes
Viva La Vida
Violet Hill
Strawberry Swing
Death And All His Friends



Svensk fotboll på dansk mark

Snö och rusk i Sverige, sol och ljumna vindar i Danmark. Så löd vädret under helgen som varit. Underbart. Lika underbart som resultatet av vårt gångna träningsläger. Alla var på tipp topp och det sprudlade av glädje när vi på fredag förmiddag körde i land i Danmark. Ett Säby idrottscenter välkomnade oss med lite nedgångna hus och en känsla av 70-tal. Vi delade snabbt upp oss i rummen och sedan var det dags för vår första träning. På med gräs skorna för första gången på säsongen (rim där). Nu förväntar sig alla ett utrop av glädje, men nej nej. Istället blev det ett AJ! Jag hade glömt hur trånga mina gräs skor är. Tillbaka till blåa tår och svidande skavsår. Låt mig härdas. Efter en lite sådär halvskön träning fortsattes kvällen med teori och lagtävling. Filmkunskapen var inte den bästa i mitt lag, men en delad tredje plats är väl ändå okej?

På ett träningsläger är det obligatoriskt att kortleken kommer fram. Knackpoker spelades tills ögonen sved och skrek efter sömn. Resultatet blev DÖTTS TRÖTT, då vi nästa morgon så vänligt var tvungna att stiga upp klockan 07.00 för att gå ut på en liten promenad. Efter en välförtjänad frukost genomfördes vår andra träning för helgen, som i huvudsak inriktades på offensiva hörnor. Under denna träning fick inte bara mina tår lida, utan även huvudet fick sig några rejäla nickträffar av en stenhård boll. AJ! Under denna dag genomfördes även en träningsmatch mot det norska laget Gjerdum IL. Norskorna kan känna sig överkörda, då vi vann med hela 6-1. (Domaren var dansk till och med!!) Underbar seger och en väldigt behövlig kick för vårt självförtroende. Äntligen fick vi till några riktigt bra anfall och ett antal spelare fick känna på den härliga känslan av att sätta bollen i mål. Jag ska erkänna att jag innan matchstart trodde att resultatet skulle visa det motsatta. Stora bitchiga norskor med en aura som lyste av självförtroende. Skrämmande. Men ropa inte hej förens du kommit över bäcken! Lördagskvällen avslutades sedan med Körslaget och självklart mera knackpoker. (Hallå!? Hur kunde Vänersborg låta Agnes åka ut? Kul att man inte ens kan lämna landet i tre dagar utan att en sån här skandal tillåts att ske!)

Söndag, vår sista dag på träningslägret, inleddes med en tidig löprunda klockan 07.30. Innan frukost! Benen sprang av okänd kraft och i huvudet cirkulerade endast tankar på knäckebröd och flingor. Sen väntade en sista, ganska så tung, träning innan det var dags att städa rummen och återvända hem till Sverige. På färjan hem spelades det hejvilt på de enarmade banditerna. Galnast av alla var nog lilla Sofia. Själv gjorde jag inga storvinster, men jag "gamade" lite efter Sofia och lyckades vinna på första kronan båda gångerna. Komiskt!  

Ett fantastiskt träningsläger är nu över och det är dags att återgå till den tråkiga vardagen. Tack till alla mina underbara lagkamrater, våra fantastiska tränare Jocke och Svante och även ett stort tack till de norska "wannabe bratts" killarna som gav oss något att förundras över och skratta åt. Jag bojkottar den danska maten och det "efterblivna" samhället (fatta mig rätt).

Låt mig avsluta med lägrets mest klockrena floskel:
Sara, Matilda "Patty", Natali "Anni", Sofia, Hannah "Hanni" och Lisa står ute på däck och tittar bort mot Danmarks hamn. Plötsligt utbrister en ivrig "Anni":
"Jag är så rastlös nu. Åsså, jag hoppar av. Jag vet ändå att jag simmar snabbare än den här bussen."


Träningsläger i Danmark

Den efterlängtade helgen är äntligen här! Imorgon, klockan 07.20, startar två minibussar och en bil, fullproppade med Wargöns damlag, färden mot vårt kära grannland Danmark. Det är äntligen dags för träningsläger, vilket denna gång hålls på Säby Idrottscenter i Danmark. Kul. Roligt. Skoj. Klockan 09.00 är det incheckning på Danmarksterminalen och sedan väntar en cirka tre timmar lång färd med färja över till Fredrikshamn. Dessa timmar ska bland annat spenderas vid taxfree och de enarmade banditerna. Hell yeah. Klockan 15.30 förväntas vi sedan vara framme i Säby och redo för att starta säsongens träningsläger.

På lördagen ska vi ta oss en tur till Skagen. Där väntar en match mot det norska laget Gjerdum IL. Sverige möter Norge i en träningsmatch i Danmark. Kan det bli mer nordiskt? Spännande och några erfarenheter rikare hoppas jag på. Frågan är bara, vilket språk ska vi använda? Jag fasar för danska!? I västa fall har vi vår lilla expert på danskt uttal, Hannah Andersson. "Fy for säääten!" "Håll keften!" "Tuuuborg". Ulf i Kvarteret skatan inspirerar oss alla.

Nu måste jag ta tag i det tråkigaste av allt. Packningen. Jag ska försöka åstadkomma en sån där liten smidig packning som jag skrivit om tidigare, vilket får bli en övning inför "the big one" i maj.

"For hilvite, päsa bolen werönicaa!"


Söta små snorungar

Tänk va roligt ett litet dagisbarn har det egentligen. Måla teckningar, pyssla med troll-lera (sån där salt deg som alla barn vill stoppa i munnen), läsa saga, gunga, bygga sandslott, hoppa i vattenpölar och massa annat dagisskoj. Ja, de kan springa runt och vara allmänt galna. Inga bekymmer och inga problem. De lever i sin egna lilla fantasivärld. Äta, sova, leka - ständig service. Allt handlar bara om det lilla jaget.


Jag har nu bytt ut frukosten på Ronnums Herrgård, och övergått till de söta små ungarna på kommunens olika dagis. Snorigt och hostigt, så kan man minst sagt beskriva den nya miljön. Numera lever jag på den populära huskuren med tio vitpepparkorn om dagen och dränker in mina händer i sprit så fort det bara går. Nej tack till "dagissjukan"! Idag fick jag äran att jobba på mitt favoritdagis, Dalaborgs förkola. Snälla fröknar och underbara barn. Mysigare kan det inte bli.


Nu ska mamma och jag gå ner till Hudlyftet och beställa tid för varsin ansiktsbehandling. Känns ganska så behövligt för min del. Därefter väntar säsongens, förhoppningsvis, sista fotbollsträning på grus. Ciao.   


bluebox.se

CDON har fått en ny vän här bland shoppingfavoriterna på internet. Stackars plånbok. Sidan heter bluebox.se. Man kan sitta i timmar och bara klicka runt bland det roliga utbudet av saker. Flera av sakerna är inte så vanligt förekommande i butikerna här hemma, vilket gör det ännu roligare. På bluebox.se kan man köpa presenter för alla tillfällen. Själv har jag fyndat lite på födelsedagsfronten och även några praktiska bra-och-ha grejer inför resan är beställda. Ett smart skyddande pocketbok fodral och två fodral passande till kamera/mobil/iPod. Allt är postat och nu på väg till min brevlåda. Jag väntar.




image64

Stop dreaming - just go!

Idag är det exakt 1 månad kvar!!! Biljetten har kommit, mina förväntningar är på topp och nervositeten börjar ge sig till känna. Jag håller det lilla blå "Tour Pacific" etuiet, innehållandes biljett, visum och lite annat smått och gott, i min hand. Den 7 maj klockan 06.45 lyfter planet till London, Heathrow, vilket är min första och enda mellanlandning under resan. (Lisa virrar runt på Londons största flygplats ensam. Kan det gå mer än fel?) Där väntar alltså lite dötid på flygplatsen innan planet till Australien startar klockan 12.55. Jag förväntas sedan landa i Sydney klockan 18.50 den, observera, 8 maj. Detta kan sammanfattas som en cirka 30 timmars lång flygresa i ett sträck. Sittandes. Ensam. Oh lord, giv mig styrka! Kan en iPod fylld av Coldplay och ett antal pocketböcker rädda mig genom de segaste timmarna tro? (Då man inte blir iproppad en massa flygplansmat vill säga). Förhoppningsvis så ska jag väl klara av denna evighetens långa resa och så småningom få landa säkert innanför Australiens gränser. Där hoppas jag att en viss Elin står och väntar på mig, redo för äventyr.        

Ett av mina dyrare inköp inför resan är nu gjorda. En röd iPod nano från (product) red, graverad med Just a single star I sing for, är nu beställd och i min ägo inom 1-2 veckor. Det blir en personlig look och en iPod som visar att en del av inköpssumman bidrar till Global Fund för bekämpning av HIV/AIDS i Afrika. Mycket nöjd. Nu är det minne till kameran och lite mobila tillbehör som återstår att införskaffa. 

Jag har äntligen tittat på det där Grattis världen avsnittet jag tjatat om också. Då besökte Filip och Fredrik som sagt Nya Zeeland, den plats där x-treamsporten är sjukt stor. De besökte bland annat Queenstown, som anses vara just x-treamsportens huvudstad. Där testade de bland annat Fly-by-wire, då man åker i en flygmaskins liknande grej och svingar fram och tillbaka på en topphastighet av 170 km/h, Shotover jet, vilket är en båt som speedar runt på vattnet i max 45 knop, och det läskigaste va allt, Canyon Swing, ett Bungyjump liknande hopp med ett fritt fall på 60 meter i en hastighet av 140 km/h rakt ner i en bergsklyfta typ. Scary eller vad?! Jag blir sjukt sugen på dessa "adrenalinkickeriframkallande" crazy sakerna. Dock kostar de en hel del och lite mer mod i kroppen än vanligt skulle nog inte skada. För att citera Filips ord om x-treamsportens värld: "Man kan antagligen förstöra sitt liv rätt lätt här, men man kan också förgylla sitt liv". För min del tål det att tänkas på. Förstöra eller förgylla? Jag säger bara:
Once in a lifetime!

Träningsmatch: Valbo BK - WIK

Wargöns IK


Drömelvan är kallad, kan detta gå vägen?
 
Valbo BK - Wargöns IK 4-1 (3-0)


Uselt väder, urkass match och sjukt slöa ben. Ett matchreferat inte ens värt att skrivas ihop. Ett nederlag som inte ens är värt att nämnas i tidningen. Bort med gruset och fram med gräsmattan. Jag, eller rättare sagt Wargöns damlag, vill ha grässäsong nu. Tack.


Kärlek till Acne Jeans

Underbara shopping. Sara, Frida och jag belönade oss själva med lite shopping denna blåsiga dag. Mitt och Saras främsta mål var att hitta födelsedagspresenter till mamma. Vi lyckades, efter ett mycket noggrant letande, få ihop tre alldeles perfekta "Mamma-Bussqvist" stämplade saker. Nöjda. Jag blev ännu mer nöjd när vi besökte cervera. MIN VAS. Där stod den och bara väntade på mig. Ny och hel. Minus 299 kr på kontot.

Nu till dagens "dumbästa" inköp. Jag har titta på denna "klänning" ett antal gånger, tvekat lite, funderat hemma och slutligen blivit störtkär. Affären heter Pondus. Märket är Acne Jeans. Minus "det ska vi inte tala om" kr på kontot.

Min "klänning" är jeansblå och såhär ser modellen ut:

 


                                     This is a T-shirt dress with a relaxed style. 
                 The boxy shape is one of the signature styles for this collection.
 


My style: Kavla nu upp ärmarna två varv (= lite linneliknande). På med ett par svarta tights. Släng upp håret i en slarvig toffs. På med halvskitiga vita Kawasaki skor. Dekorera dig själv med matchade smycken. Nya partydressen är fixad. Lördag den 19 april är räddad. 

Nu ska jag bre mig några knäckemackor och sen sticker vi till Frida. Där blir det god mat och självklart ska vi titta på Körslaget. Heja Vänersborg!

Tack och hej, ingen mer leverpastej

Inga fler toaletter att skura, ingen mer lobby att dammsuga och inga flåttiga bacon att steka. Min tid på Ronnums Herrgård är över. Idag gjorde jag min sista dag som frukostvärdinna. Jippi? Snyft? Pucko? Det är blandade känslor som irrar omkring i min kropp. Ena stunden är jag överlycklig, då jag slipper det tråkiga städet och en väckarklocka som ringer klockan 05.30 varje morgon. Medan jag i nästa stund skulle kunna fälla en liten tår för världens bästa kockar, som jag nu lämnar ensamma kvar i köket. Vi har Helena, den sockertokiga bruden som "går igång" på att städa, Tobias, en liten sångfågel med glimten i ögat och sist men inte minst har vi Magnus, den lilla fegisen som gärna lämnar det bakomflutna framför sig. The Fantastic Three helt enkelt. Men nu säger jag alltså tack och hej. Jag överlämnar nyckel och väst till Anders och önskar honom all lycka.


image61

Ps. I'll be back!

Blandad kompott

Jag är helt ur balans. Bloggen har varit tillfälligt nedlagt i några dagar och min personliga bloggsida krånglar med mig. Mitt mönster är brutet. För att komma till min rätt igen så får jag idag bjuda på en liten blandad kompott av onödigt vetande. 

Beroende? Det har varit en riktigt seg och långtråkig dag på jobbet idag. Nästan tomt på gäster. Jag kikade runt lite på datorn och hittade följande test. Detta ska visa hur beroende man är av att blogga. Mitt resultat blev 70%. Ska jag skratta eller gråta?


70%

April, april. Det var på lunchen igår som Kristin berättade för oss att man nu ska kunna koppla in sig på andras telefonsamtal, kunna tjuvlyssna liksom. Man behöver bara sms:a in det telefonnummer till den linje man vill koppla upp sig på och sen är det bara till att lyssna. Detta gav genast upphov till en orolig diskussion bland oss alla. Oh no! Slut på allt skitsnack i telefonen? Ska man alltså behöva använda kod språk på allt och alla nu? Grundlurade. Alla gick vi på det, även jag själv får erkänna detta. Men om jag tänker efter nu, så låter det ganska så orimligt. Hallå, ofta man skulle tillåta folk att få tjuvlyssna på andras privata telefonsamtal!? Det är ju buggning FFS, alltså olagligt innanför Sveriges gränser. Ett aprilskämt som jag däremot inte gick på var det som stod i vår lokala tidning, TTELA. "EXTRA -  EXTRA, Arenabygget skrotas".  Okej? Vi flyttar allt ut till Överby? Varför inte slänga upp ett biopalats när vi väl är igång? Mitt namn är Silvia och jag är gift med Bert Karlsson.

Kvällens
höjdpunkter:
- Fotbollsträning 19-21
- morgon soffan 21.30
- Premiär för Sverige pussas och kramas 21.55

Thought of a day

Vackert väder. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Vågar man hoppas på att våren äntligen är på ingång nu? Vi såg ju bara hur bra det gick förra gången jag uttryckte min lycka. Men en sak är säker; att bättre träningsväder än det här kan man nog inte önska sig. Soligt, småfuktigt i gruset och sådär halv kyligt i luften. Perfekt.  

Thought of av day.
Handle every situation like a dog.
If you can´t eat it och hump it,
just piss on it and walk away.

Dags för en tur med Luckybojsarn ♥ 
                                                                                                                                                                                  


RSS 2.0