Himmelsk Hoummous

Jag vill ju bara se bra ut naken... Så sant som det är skrivet, så vad gör man inte. Fram med den nyttiga kokboken och ägna lite extra tid framför spisen. Hemmagjord himmelsk Hoummous. Mums! Lyckas jag kommer det garanterat bli obeskrivligt gott och dessutom är det super nyttingt. Hoummous är ett bra alternativ till potatismoset och jättegott på smörgåsen eller till salladen.

Detta blir en bra uppladdning inför morgondagens stora utmaning också. Fotboll såklart. Kommunmästerskapen 2010 spelas och vi har en mästerskaps titel från föregående år att försvara. Jag är redan nervös.


Ps. Nu har jag varit godisfri i över en månad. High five!








Om jag kunde drömma

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

Nu finns det både tid och lust. Jag byter ut sömnen mot boken. Flyr. Högar av olästa böcker väntar på att bli omhändertagna. Även jag har fängslats av den fantastiska Twilight sagan. Bellas och Edwards förbjudna kärlek till varandra. Förvirrade känslor, se men inte röra. Sträckläsning till långt in på nätterna.

                                                                            Allt behöver inte ta slut.


Landet ingenstans

Never say goodbye
because saying goodbye
means going away
and going away
means forgetting.



















Skytten

Det här blir ett viktigt år med många oväntade förändringar och överraskningar som bidrar till större frihet inom flera områden. Du mognar på det känslomässiga planet och får bättre förhållande till din familj. Ditt hem och din egen personliga utveckling står i centrum. Du kan komma till ro med det förflutna, släppa taget om trista minnen, och gå vidare med en känsla av förnyad självständighet. Det är ett bra år för att investera i ditt boende. Renovera ditt hem eller köp drömhuset. Satsa på att skapa trygghet på läng sikt. Under tidiga våren kan en nära relation kännas krävande. Tankar och känslor kan ha fastnat i begränsade mönster, och du kan uppleva att det behövs förnyelse om förhållandet ska överleva. Ditt kärleksliv blommar dock upp från juni till september. Det är också en tid då du blir extra kreativ och finner nya sätt att uttrycka dig på. En del vänskaper kan avslutas i år, och du inser att ni inte längre delar vad ni haft tidigare. Dina drömmar behöver också omvärderas. Det är dags att bli realistisk och praktiskt börja genomföra det du vill och längtar efter.

Lär dig förstå mer av dina egna inre behov, så väljer du lättare rätt partner. Lämna gamla besvikelser bakom dig och satsa på ett nytt givande kärleksår.

18 mars, 14 juni, 18 november

(Källa: Glamours årsastro - så blir ditt härliga nya 2010. Utgåva; Januari 2010)

Hmm. Spännande! Men Astro? Är det något man vågar tro på är frågan. Det låter ju faktiskt riktigt bra på vissa ställen. Vägledning eller struntprat? Detta ska undersökas under årets gång.

2010

Raketen är smälld och luften är rensad. 2010 är här.


RSS 2.0