Om blickar kunde döda

... ja då skulle jag verkligen vara död idag! Vad gör jag för fel? Men nu är det bara två sega dagar kvar!!

Är det inte Babar?

Jag hörde en mycket välbekant röst idag. Fick tänka efter en stund, sen klickade det. Babar. Det måste vara berättaren i Babarfilmerna. Denna mysiga stämma visade sig tillhöra en äldre man från en av dagens konferenser. Tänk om det är självaste han den där? Coolt! Detta måste undersökas på youtube...trodde jag. Den finns ju tusan inte på svenska. Nedrans otur. 

image51


Nu måste jag sova. Bara tre dagar kvar nu, sen är jag LEDIG!!  

Santa Lucia

Det kom ett litet lussetåg till jobbet idag. De skulle lussa för alla julbordgäster, vilket inte var det lättaste. Gubbarna kunde ändå inte slita sig från maten, men det kanske var av samma anledning som för det som upprörde mig. För vad är det som sker med dagens barn? Vad har flugit i dem? Så oengagerade och olydiga. Hela lussetåget kändes "hängigt", de typ lufsade fram och rörde knappt på munnen. Hallå det är kul att gå luciatåg!! Det är snart jul, ni ska vara glada!! Och när de väl sjung höll de sig inte ens till samma låt. Frustrerande. Nej, det var bättre på min tid, då var det minsann ordning och reda! (Lisa fyllde 40 igår?)  

Lucia har (tyvärr) bjudit på en massa lussekatter och pepparkakor idag. Stakars samvete. Igår blev det också en del godsaker, lite väl många kanske. Men vaddå, på ens födelsedag får man äta vad man vill! Förövrigt så blev det en lite annorlunda födelsedag. Inga presenter på morgonen och inget kalas med farmor. Istället mysmiddag med god paj och paktöppningen sist av allt på kvällen. Gissa vad jag fick? EN NY TV! En sånhär tror jag att de va, iallafall liknande.




Cool, me like! Passar perfekt i mitt nya rum. Sen får jag ju inte missa att berätta att jag fick tre superfina ljuslyktor och ett drinkglas av min underbara syster. Jättenöjd. Mer kalas blir det imorgon, nu ska jag försöka sova. Natti.


Hemligheten bakom Energy Kick chokladen?

Veckans individuella träning: 30 minuter löpning i bra tempo - Avklarad! Känslan efter är verkligen underbar. Jag testade en såndär Energi kick choklad (från mitt "Årets Vörking Auter" - pris) precis innan jag stack. Den vita fick det bli. Yoghurt & Fruits. Den var helt okej och den lyckades till och med lura i mig russin (blä!). Den gav ett bra resultat, tror jag? Benen kändes fjäderlätta och man va riktigt pigg i huvudet.
Men detta kanske bara är inbillning? Egentligen är det bara lite ihopgeggad frukt blandat med rice crisps, doppad i choklad och inslaget i en täckmantel med en beroendeframkallande effekt. Det är nog själva fodralet som förvränger våra hjärnor att tro att det är chokladen som gör underverk. I själv verket är det vi själva som springer av helt egen kraft. Har jag listat ut den stora hemligheten?

När vi ändå är inne på det här med energisaker så kan jag ju berätta att jag även provat på energidrycken Shark. Kockarna på jobbet dricker nämligen detta så det sprutar ur öronen, så jag var självklart tvungen att smaka. Flytande Ahlgrens bilar. 

Nu ska jag tugga i mig lite makaroner.

Nedräkningen har börjat

2 dag kvar - Lisa fyller 19 år!!
10 dagar kvar - Nio sega arbetsdagar kvar, sen stänger Ronnum för ett tag och jag tar julledigt! Jippi!!
14 dagar kvar - Den mysigaste dagen på hela året är här. Julafton!!
21 dagar kvar
- Detta mycket underliga år 2007 tar slut. Dags för ett nytt färskt år och nya löften att bryta.
26 dagar kvar - Dags för Trettondagscupen i Trollhättan. Längta!!
41 dagar kvar - Dags för nästa innomhuscup, denna gång Kommunmästerskapen i Vänersborg. Underbart!!
108 dagar kvar - Avspark för fotbolls EM 2008! Fotboll i mitt hjärta!!

Nu är klockan 17.17 (Någon tänker på mig?) och det är 43 miuter minuter kvar tills träningen börjar. Jag måste packa väskan.

Besviken

The finest kind of friendship
is between people who
expect a great deal of each other
but never ask it.

Jag hade fel?

RSS 2.0