Gyllene lockar

Som jag har väntat. Skivan kom som ett brev på posten och har sedan dess gått på repeat i högtalarna. Världsklass! Hassle tillsammans med Joshua Radin har nu fått uppdatera min kära ipod med lite ny musik. Härligt. Nu är även väskan packad inför morgondagens resa upp till Stockholm. Tre dagar i storstaden med tre underbara vänner. COLDPLAYKONSERT, shopping och massa mys i solen står på schemat. Right now I'm back to bed...

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall but the trees stay tall



Bussqvist

Busigt, annorlunda men svårt att stava. En liten släkt, långt ifrån lik någon annan. En partykung till morfar. Aningens knasiga och lite väl "bonniga" i mun. Otroligt snälla och väldigt snygga. Ett namn att vara stolt över. Men ibland undrar jag om inte oturen kommit för att stanna hos oss Bussqvistare? Orken börjar tryta. Jag kastar ett löv, från det japanska körsbärsträdet, hårt i marken. "Nu får det vara nog!"


You can not hide love


do not waste a thing like love. tell how you feel. go for it. nothing to lose.

Beslutsångest

Rädslan för att göra fel, en rädsla för ånger. Gjorde jag verkligen rätt val? Stort frågetecken, litet utropstecken. En klump i magen och en längtan efter sprudlande fjärilar. Jag har kommit till ett vägskäl.  Ett avgörande läge där ett beslut måste fattas, ett belut som kan innebära stora förändringar.




Brand New Day

14 oktober klockan 19.00. Brew House i Göteborg. Sköna toner och vackra ord. Idag beställde vi biljetter till Joshua Radin. Oj, vad kul det ska bli!




It's a brand new day The sun is shining It's a brand new day For the first time in such a long long time I know I'll be ok








RSS 2.0