Seriepremiär 2009

Ett perfekt väder för fotboll, en plan av sämsta kvalité och ett grönt lag taggat till tusen. Igår blåste serien igång och premiärmatchen spelades borta mot Elmer/Fåglum FK. Resultatet blev slående, över allas förväntningar. Tvåsiffrigt! Efter 90 minuter spelade visade resultattavlan 10-1. Underbart. Sofia nätade hela fem gånger, Sara stod för två av målen och Emma, Emeli och jag bidrog med varsitt. I sin helhet var det en match i bra tempo och med många målsugna och vinstvittrande fotbollsbrudar. Fortsätter vi såhär så kanske drömmen om att vinna serien äntligen slår in. Jag är i alla fall riktigt sugen på att få bära guldhatt i år!



  
Tabell och resultat

Rappakalja

Ikväll har vi lärt oss att Kagernäv är en efterhängsen människa, inte ett gammalt täckord för samlag, och att i New York får en apa inte sova i ett badkar och dessutom är det förbjudet att i Oklahoma servera alkohol till fiskar. Ha, det visste du inte va!?

The thanks I get

The days hurt, the night hurt
the light hurt, my eyes hurt
the dark hurt, my heart hurt
It all hurt.
 
I loved you, I loved you
I make you, I hate you
I hate you, I miss you
I miss you. 
 
The thanks I get.
Is this the thanks I get?

E. Hassle


Idag har jag inte mycket mer att tillägga. På med hörlurarna, öppna ditt hjärta och låt dig beröras. Så gör jag. Godnatt.

Magnifying glass

Jag har en känsla.




If you love me
Won't you let me know?

Danmark i kortform

Träningsläger. Fotboll. Start 05.30. Minibuss med dunkande 80-tals musik. En färja som är 135,47 meter lång. Enarmade banditer ger Sofia en vinst på 400 kronor. Jubel och applåder. "Jag är bara sju år, jag vet ingenting". Knackpoker såklart. Grenå. Fyrfeln Hannah, Sara, Sofia och Lisa. Andra behov uträttas i rum 19. Svårt att passa tiden. 1 minut. Ops. Härligt träningspass. Gräs. Bollen rullar och solen skiner. Planering av säsongen 2009. Målet är vinst. Övernaturligtsnack på kvällskvisten i rum 21. Rysningar. Trångt i sängen, svårt att sova. Löprunda med Robban innan frukost. Danska grusvägar och en "Afrikansk savann". Apelsinyoghurt. Sol och 20 grader. Roligt träningspass och vristen sätts på prov. Pastasallad. Fri lek. Ett antikt stolsben och en sked på helt fel ställen. Björk. Ett gott skratt förlänger livet. Underbart. Lagtävlingar och urusel pilkastning. Intern träningsmatch. Yttermitt. Två mål. Glad, sliten och lite blod på knät. Välförtjänt middag. Lagaktivitet med självkänsla. Jag är färgstark. Pratglada flickor är inte trötta. Löprunda innan frukost. Fågelkvitter. Städa rum. Hvem er hvem? Sista träningspasset. Tunga ben och en skiftande fokus. Härlig dusch. Fräknar och rosiga kinder. Packa minibussen för hemfärd. Ett stopp på Mc donalds. Tillbaka på den 135,47 meter långa färjan. Mera knackpoker och shopping i taxfree. Utgångna Toffifee. "Kikki: Jag ramlar omkull hela tiden". Personliga samtal. Stark, snabb och en bra utveckling. Svensk mark. Allsång med 80-tals musik. Hemma. Underbra helg. Minnen för livet. Tack.


Here comes the sun

Sol, vårkänslor och röda tygskor.




Little darling, the smiles returning to the faces
Little darling, it seems like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

The Beatles

Sun, sun, sun, here it comes...

RSS 2.0