När jag hör din röst

Innan jag träffade dig, Bella, var mitt liv som en månlös natt. Vädigt mörk, men det fanns stjärnor - små ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet.

När jag hör din röst, vill jag fånga den för alltid. Det är så jag vill att det ska vara. Den känslan. Nu läser jag bok två. Jag gillar den såklart, mycket. Stark vänskap, olycklig kärlek och en evig väntan. Det sägs att tiden läker alla sår.
True story?



Han ville verkligen ha mig
på samma sätt som jag ville ha honom
- för alltid.
  


Remember me





he broke the rules
he had lost his way
until the moment
he let someone in
remember me

En kärleksfilm. En Robert Pattinson. Ett kommande biobesök.


63 days left

Jag ska hälsa på Hannah i Scotland! Längtar redan. Biljetten är bokad till den 22 maj och jag har redan börjat räkna ner. Jag kom undan riktigt billigt faktiskt. För både tåg och flyg, tur och retur, gick det på sammanlagt 1585:-. Detta resulterar i mer pengar över till shopping. Jag är helnöjd.


End of story



Jag förlorar hur jag än gör.


Försök tänka på det du inte förstår

Vad håller alla på med? Ibland förundras jag över människans beteende. Skrattretande. Kan en känsla verkligen svänga så mycket på så kort tid? Ett spel för gallerierna. Jag förstår inte alltid, väldigt sällan. En självklar tanke här är en grå dimma någon annanstans. Klarspråk tack. Bla bla. Nu förstår ingen mig, knappt jag heller. Ett litet tecken på att jag bör sova. Filtrera skallen. Ja.









































En liten Maja kanske

 
Jag vill pussa på den trubbiga lilla nosen. Jag vill klämma på de tjocka små tassarna. Jag vill klia på magen.

En sån här liten söt bebis ska jag strosa runt med i framtiden.



Olympiska spelen i Vancouver

5 GULD, 2 SILVER OCH 4 BRONS. Flera härliga timmars spenderande i tv-soffan är nu över. Efter ett evigt kämpande för att lyckas hålla ögonen öppna och huvudet på skaft är det nu dags att återgå till den normala dygnsrytmen. Ingen mer klocka som ringer mitt i natten eller omänskligt tidigt på morgonen. Tillbaka till den gamla tråkiga vardagen. Nu blir det en fyra års lång väntan tills nästa gång.



RSS 2.0