Hennes & Mauritz

Det börjar bli kyligt ute. Mys och gosiga tröjor är det bästa.
Shop online, tack till H&M! 

  

Joshua rakt in i hjärtat

En liten scen. Hundratals fans. Fem charmiga och lite udda killar kliver ut i rampljuset. Jubel. Alla blickar fokuseras på den lilla varelsen i mitten. Stort svart burrigt hår, en sliten t-shirt och guitarren stadigt placerad på magen. Han tar första tonen. Jag blundar, njuter och ryser lite lätt. Killen vet verkligen hur man berör, med otrolig inlevelse och känsla. Det dunkar i rummet. Glädjerus i hela kroppen. Varje låt har en liten historia, en bakgrund av blandade känslor. Förälskelse och hjärtesorg. Varendaste litet ord filtreras i mitt huvud och hans känslor går rakt in i hjärtat. Han pratar, skrattar och sjunger. Allt känns så personligt. Tiden flyr all världes väg och början har nått sitt slut. Bort med mikrofoner, högtalare och allt vad mixerbord heter. Nu en naken strupe och höga vackra toner. Stripped. De hundratals fansen skingrar sig och vår Gud tar plats på golvet. Tredubbelt jubel. Detta kallar jag att bjuda på sig själv.
"Tak tak, poss poss!"




Joshua Radin, Brew House i Göteborg 14 oktober 2009.
En oförglömlig kväll!


We heart it

   



   

Kärlek och vackert tidsfördriv, det gillar jag.

Friend like you

i like the way you're not afraid. you got the world planned in your mind. people say you cannot do well the don't know a friend like you. when i had no one to call all the world had shut me down, i showed up at your door so blue. thank god i had a friend like you. many times i've gone without a home, a meal, a pair of shoes. if you had three you'd give me two, there ain't no other friend like you.
J.Radin

Det blir fullsatt. Hans största inomhusspelning i Sverige hittills. 800 slutsålda biljetter. Den 14 oktober är här. Brew House i Göteborg väntar. En av biljetterna är min. Ikväll har jag den äran att få njuta av Joshuas vackra röst live. Underbart.















...

Jag känner mig helt tom.


Jag älskar min guldhatt

"Signalen ljuder och matchen är slut. Ett stort jubel tar vid och läktaren sjunger av glädje, "Segern är vår, segern är vår..." Jag tittar bort, blundar hårt. Alla runt om skriker, de kramas och är äckligt glada. Jag fäller en tår. Hur kunde de gå så fel? Det sticker i ögonen när vinnarlaget tar på sig de berömda guldhattarna och inte långt därefter åker även tröjorna på, "Seriesegrare 2007". Fel, fel, fel, det var ju vi som skulle få de där glittriga hattarna, Wargöns damlag. Shit va fotboll svider ibland!"
- 2007-09-22 Guldhattar samlar ändå bara damm!

Så löd en del av mitt tidigare blogginlägg för ett par år sedan. Ingen kunde då ana att vi grönklädda damer, två år senare, skulle vara det jublande laget som sjunger av glädje i våra guldiga hattar och vackra tröjor. Det är med stolthet jag sträcker på ryggen, lägger till med mitt bredaste leende och skriker ut:
FY FAN VA VI ÄR BRA!

17 raka vinster av 18 möjliga, 102 gjorda mål och en fotbollsglädje utan dess like. Wargöns damlag tar nu ett stort kliv upp till division 4...igen!

Störande

Allt är upp och ned. Borta. Ingenting är som det ska, som det alltid brukar vara. Blä. Kan någon spola tillbaka tiden och sen trycka på stopp. Jag får bestämma. Som en konservatismpåverkad höna irrar jag nu omkring, med noll kontroll på vad som sker. Till råga på allt så regnar det ute och det stör mig. Sen är jag är inte på bra humör heller, och det stör mig ännu mer. Godnatt!   


Allt är tyst

Jag har en jobbig känsla. Tyst. Håll käften. Jag vill inte bära runt på den mer. Det är tungt och jag behöver någon som hjälper mig. Vänta. Mina läppar är dränkta i klister och tungan är ihopsydd med gommen. Inte ett ljud. Förbjudet. Jag håller en konversation med mitt innre. Förvirrande. Bara massa frågor utan svar, inga uttryck. Allt är tyst. Lurad och besviken är jag.


RSS 2.0