Ursäkta röran, vi bygger om!

Nu ser det verkligen ut som kriget på familjen Bussqvists övervåning!!! Allt är i en enda röra och det ligger saker precis överallt. För att överhuvudtaget kunna ta sig någonstans är det "hela havet stormar" som gäller. Skit jobbigt, jag hatar när det är rörigt! Men just denna röra är tänkt att leda till något roligt, nämligen nya rum. Så det är bara att stå ut. Igår var vi på IKEA så nu är alla möbler och viss inredning i alla fall köpt och klart. Skönt. "Bara" städet kvar, sen kan det roliga börja. Då ska det byggas möbler och inredas som tusan. Längtar.

Nu orkar jag inte stå i denna väldigt obekväma ställningen längre. Inknödd mellan ett "räcke" och en stol med en cd-spelare på, omringad av massa kassar och bråte. Aj, mitt knä!


Årets Damlagsspelare 2007

Ännu en årsavslutning är avverkad och vi har nu satt punkt för Wargöns IK:s fotbollssäsong 2007. Det var en mycket minnesvärd och trevlig kväll! Den började med "förfest" hos min trogna backkamrat Frida. Där tjuvstartade vi med lagets egna prisutdelning. Årets klant, Lajpsill, Morsgris, Kortdragare, Lagkamrat med mera är bara några exempel på välförtjänta hederspriser. Till varje pris medföljde även ett fyndigt litet rim. Jag fick ta emot priset som Årets Vörking Auter, med motiveringen:
Springa springa tackla ner
Allra helst när ingen ser
Dessa ska nu bli allt fler
Eftersom vi nu dig ger
Saker som är bra att ha
När man muskler bygga ska

Mitt pris bestod alltså av energigivande saker i form av dryck och choklad. Så här ska nu tränas! När klockan närmade sig sju åkte vi vidare till den stora avslutningen på Quality hotell. Där väntade herrlaget och övriga engagareade folk i Wargöns IK. Vi bjöds på en "trerätters middag", som för övrigt gav mig hemska påminnelser om att jobbet väntar på måndag. När prisutdelningen väl drog igång så var det vi som höll i mikrofonen och började med att tacka våra tränare för det gågna året. Ett sorgligt farväl till vår underbara Jan och ett glatt tack till vår kära Svante, som stannar med oss ytterligare en säsong! Därefter var det dags för oss damer att hyllas. För mig blev det ett lite chokerande besked faktiskt, att bli Årets damlagsspelare 2007 trodde jag faktiskt inte! Överlycklig!! 
Damlagets pristagare:
Hederspris: Emma Weyhing och Veronika Utter
Skyttepris: Sofia Thorsén
Årets kaffepanna (mitt pris 2006): Linda Norrman
Årets damlagsspelare 2007: Lisa Bussqvist

Sen var det herrarnas tur att dela ut lite priser, vilket såklart skulle pågå i 100 år med musikfanfarer och ytterligare några förmåner. Varför? Det gick dubbelt så bra för oss damer denna säsongen. Men hallå, pucko! Dom är ju killar! Wargöns IK: herrlag! Lika orättvist som vanligt! Därför ska jag inte ge mer uppmärksamhet till dem, utan kan istället berätta att kvällen avslutades med massa dans och roligt mingel. Tyvärr åkte jag aldrig med på efterfesten, vilket jag för stunden ångrar. Eller det kanske jag inte ska göra, om man tänkter på vad som väntade på träningen dagen efter, idag. Vi startade såklart med bip-testet. Underbart. För min del blev resultatet 10.1 tror jag. Har ingen aning om det är bra eller dåligt? Jobbigt var det iallafall. Nu säger jag tack och hej, dags för myskväll med film och hembakadebullar hos Lindsey. För det är vi värda!
 


Sista chansen nu!

Nu gäller det. Ska Sverige ta sig till fotbolls EM eller inte!?

2-1 mot Lettland och segern är vår! Tack pojkar!

        

Förresten, är det bara jag som tycker att Edman är "fulsnygg"? Under varje landskamp måste jag ägna ett antal minuter på att försöka komma underfund med om han är snygg eller ful. Skitsvårt ju!  


Rastacup 2007

Vi startade vårt gruppspel lite knackigt med en onödig förlust mot HBK, 1-3. Vi drog på oss lite väl många frisparkar och att läsa på reglerna ytterligare var nödvändigt. Men vår starka vilja och bitande ilska tog oss till en vinst över Brålanda med 2-1. Äntligen lite målproduktion från Wargöns håll. Självförtroendet vreds nu upp en aning, vilket verkligen behövdes inför kommande match, och vi bjöd Skoftebyn på rejält motstånd. Det blev en mycket jämn match och vi satte dem under rejäl press, vilket slutligen ledde till en helt rättvis vinst med 1-0. Bara detta gjorde att vår insatts i turneringen redan var godkänd. Grupp D slutade alltså med en fantastisk segrare vid namn Wargöns IK! Nu var vi, lite otippat, vidare till morgondagens slutspel och kvartsfinal mot Nygård/Lödöse. Vi visste att det skulle bli en tuff match och nervositeten gjorde sig synlig. Till en början skapade vi stor press och tog ledningen med 1-0. Skulle vi klara detta? Nja, lite otur hör ju alltid till (som vanligt). När klockan står på 11.30 och det är en halv minut kvar på matchen smäller Nygård/Lödöse in ett mål. Så onödigt! Ett avgörande skulle ske i form av straffar. Lika onödigt som att be Lisa Bussqvist lägga en av straffarna. Panik. Jag hade aldrig fått lägga en straff i hela mitt liv tidigare (som jag kan minnas). Men nu stod jag där, med en fullproppad A-hall, redo att göra bort mig. Katastrof. Bollen rakt på målvakt, trotts att jag i huvudet planerat vart jag skulle placera den. Men jag var tyvärr inte den enda som missade mål. Vi förlorade straffläggningen och var därmed utslagna ur Rastacup 2007. Surt.

Men med en enda träning inomhus och en del nya regler så måste jag säga att vi gjorde en grymt bra turnering. Det viktigast av allt är ändå att Jocke och Svante blev riktigt nöjda med oss. Bådar gott inför framtiden. Nu ska vi kämpa vidare och med ännu mera power visa vad Wargön går för.


Uppsnärjd i det blå

Jag gör aldrig det jag ska. Otroligt. Jag känner som dig Jennifer. Att planera är lika med onödigt, det blir ändå aldrig som det ska, och dessutom räcker inte tiden till. Jag försöker och vill verkligen planera en massa saker, ändå blir det bara skit av allt. Hur är detta möjligt? Ta till exempel Parisresan. Men om alla planer går som det ska, så är ett besök i Frankrike snart inplanerat. Eller vaddå OM? Den här gången ska det inte bara bli en massa snack, nej nu är det på allvar. Okej, vart tog det där "allvaret" vägen? Eller ta en titt i mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag av kläder blandat med papper och tidningar. Städa kanske vore en bra idé? Tänk på mina små påbörjade surpriser eller försenade presenter till E och H. Ta tag i det nu, annars kan det lika gärna vänta tills nästa år (för det vore ju så "schyst kompis"). Sen står det säkert över 30 olästa böcker i min bokhylla. Jag köper nya hela tiden, men glömmer bort att läsa dem. Vart har mitt "lässug" tagigt vägen? Jag letar febrilt. Men en sak har jag, tro det eller ej, ändå lyckats genomföra (Kanske några månader försenat, men ändå). Mina studentkort är nu klara och postade. Bättre "sänt" än aldrig.

Sexparty hos Linda ikväll. Spännande eller ren skräckupplevelse?


www.wikdam.com

Nyheter, ev. nyförvärv, händelser, bilder, spelarinformation och självklart matcher och matchreferat. Allt detta om bara oss, Wargöns damlag. Vi har fått en egen hemsida! Bara en såhär liten detalj ger mig stora förhoppningar för den kommande säsongen. Det ser riktigt ljust ut. Lägger vi sedan till allas vilja och massa träningsglädje så ska vi allt kunna klara det här.


Wargöns damlag - innomhuscup
 
http://www.wikdam.com/

 - Lägg till bland favoriter!


Till helgen är det innomhuscup i Vänersborg, Rastacup. Längtar! Fast jag har hört rykten om nya innomhusregler, futsal(?). Ska tydligen vara ganska jobbiga. Varför ändra på allt hela tiden? Konservativa, alla skall vi vara konservativa!


Simpson look a like på O´Learys

Det blev utgång på O´Learys igår. Hade aldrig varit där tidigare men det visade sig vara ett riktigt trevligt ställe, värt ett andra besök. Dock gillar jag inte stokers (Så skrämmande!!!) eller simpson look-alikes. Människan var verkligen lik en simpson, hela ansiktet liksom (Dessutom hade han en väldigt ful tröja). Han såg ut som Bart. Samma utåtstående ögon och hängande framläpp. Det stora skillnaden var väl att killen på O´Learys hade långt, lite back-slick liknande, hår. Haha, scary men sant.

image46

Nu kommer släkten på farsdagmiddag, dags att rusa!


The Body Shop - Made with pass!on

I veckan besökte vi det "så" livade Uddevalla. Lika dött som vänersborg, om inte värre. Vårt mål var att hitta The Body Shop, det enda i närheten efter Göteborg. Men världen är allt bra liten ibland, för istället mötte vi SP3SPB:s egna lilla cowboy. Utrustad med penna och pärm, i full gång med att samla in pengar till någon organisation, sprang han runt där på gågatan. Det såg ut att gå sådär faktiskt. Till slut hittade vi i alla fall det vi sökte och ett vill ha-vill ha-vill ha-begär tog makten över mig. Jag lyckades dock begränsa mig. Det fick bli ett bodybutter och lite ansiktsprodukter.
                                                   

Nu väntar jag på att tidsoptimisten Elin ska komma hit, men det hinner väl bli gryning tills dess. Skynda, skynda jag vill gå ut nu!

Väskmani - Björn Borg

Ett infall gjorde att jag på ren impuls köpte världens finaste sport-/streetbag idag. Björn Borg, så snygg. Jag blev helt enkelt kär och var bara tvugen. Den kostade 699:- (minus 20% på idrottsrabatten), känns ganska bra! Egentligen är väskan avsedd för killar, men vem bryr sig. Nu är den min och jag är tjej.

image43


Favoriter i samma stil:


              

Lisa hjärta fotboll

Patetiskt men sant. Ännu en gång lyckas fotbollen lysa upp i denna mörka verklighet, den ger något att se framemot och att kämpa för. En mening med livet som håller lågan vid liv. Allt annat åt sidan, jag har fullt upp.

8 November - Innomhussäsongen drar igång ( Som jag har längtat!) 
9 Novenber - Dela ut reklamblad till 2600 hushåll i lilla Vargön (Pengar rullar in!)
13 November - Kioskförsäljning på Snäjks "Gubbkväll" (Mera, mera pengar!)
17 November - Rastacupen i Vänersborg (Vi ska äga A-hallen!!)
23 November - Årsavslutning på Quality Hotell (Party, party! Liten repris?)

Jag är så glad! Precis som ett litet barn på julafton, så glad är jag. Vi har äntligen fått en ny tränare. Självaste den forna Juniortränaren Joacim, som bland annat varit tränare för division 1 lag (!!), har vågat sig på uppgiften att ta över Wargöns damlag. Pirr i magen va roligt. Från det att han pressenterade sig och kortfattat drog upplägget av den kommande för- och spelsäsongen kändes det bara så rätt. "2+1 träning" varje vecka, vilket innebär två gemensamma träningar, av division 1 kvalité, och en individuell träning, efter ett rullande schema. Strukturerat, engagerat och positivt. Ååå vad jag gillar detta! Dock återstår fotfarande ett orosmoment inom laget, vilka har tappat lusten och vilka tänker sluta spela? På torsdag går vi i alla fall på inomhus och startar den hårda uppladdningen inför Rastacupen. Nu är det vår tur att vinna! Detta kan inte bli bättre än bäst!

Ps. Har ju två glada saker till att förtälja; 1. Pappa kommer hem från Schweiz på fredag! Mycket saknad. 2. Morbror Anders kommer hem till Jul! Det var år sen jag såg honom sist.


En vän med en bil

29 oktober. Den svarta dagen med små vita prickar. En hel förmiddag dränkt i tårar och med noll självkänsla. Den mentalt jobbigaste dagen i mitt liv är över. Jävla underbara körkort. Nu är det i alla fall mitt och det är jag som sitter bakom ratten. Köra, köra, köra. Premiäråket blev till att hämta mat på kinarestaurangen med lillasyster. Mums. Dock tog det lite längre tid, men I did it! Vidare har vi tagit oss en tur till lilla Grästorp, där jag införskaffade mig min efterlängtade Tiger of Sewden plånbok. Älska. Sen hittade jag en Indisk kinesvas på loppis också. 20 kronor, som hittat. Bara för att få köra lite mer bil så for vi till ishallen igår kväll. Dags för hockey och ännu en utklassning från Grästorps sida. 7-4, stackars Vänersborg. Riktigt rolig match annars, massa fighter och heta känslor. Det gillar vi. 

Shit, höll nästan på att glömma det häftigaste av allt. Elin och jag fick ju körkort på samma dag, hon klockan åtta på morgonen och jag klockan fyra på eftermiddagen. Gissa om hon gjorde mig nervös när hon ringde och berättade att hon klarat det, nu var jag ju verkligen verkligen tvungen att klara det. Kunde bara inte sumpa ett så häftigt sammanträffande. Ny årsdag, nytt årligt firande - skriv upp i almanackan. Nu återstår bara vårt mega firande, undrar vart det bär av?

Håkan Hellström sjunger om en vän med en bil. Idag är det jag som är vännen och personlig chaufför till Lipz. Men först av allt; en rejäl förbrännande joggingrunda. So long.


RSS 2.0