Smaken är som baken

..och det ska vi tacka gudarna för. Ikväll har mina ögon fått skåda en allsköns blandning av människor. Vissa mer speciella än andra. Rövskåror av alla dess slag, vilket var en mindre smickrande syn. Jag både skrattar och gråter. Men ändå, tänk va skönt att alla inte ser likadana ut, tycker om samma saker eller strävar efter samma mål här i livet. Det hade varit förskräckligt tråkigt och komplicerat. Dock hade det inte skadat om mänskligheten kunde vara lite mindre snåla och istället satsa på att vara mer trevliga mot varandra . Ett litet leende kan väl inte vara för mycket begärt?

Idag åt jag årets första daimstrut. Gott, men tusan va små det har blivit!


Up, up and away

Jag vill flyga bort med vinden.



Ibland kan snälla ord göra ont. Idag är en sådan dag.

Jag flyr till Norge

Förvirrad. Jag blir så förvirrad. Jag förstår inte! Suck.

På torsdag åker jag till Norge och hälsar på Julia. Glädjetjut. Då ska jag lufta huvudet och vi ska ha så roligt som det bara går. Tankeverksamhet i fel banor är totalt helt absolut förbjudet. För att vara extra smidig har jag redan börjat packa, eller rättare sagt försökt komma på vad jag ska ta med mig för kläder. Just nu har jag cirka sju outfits för tre dagar. Okej, det är inte normalt Lisa! Detta får nogrant gås igenom imorgon. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att den där "rogivande" drinken som mamma blandade till mig fungerar. Förvirrade tankar bort, jag anropar sömn. Sömn tack.


Ett konstaterande

Fotboll är bra för själen. Terapi. Jag blir så glad.

En hjärtformad ask

Stäng boken och sätt ett litet hänglås på. Spara nyckeln på en hemlig plats. Ingen får se. Samla allt det vackra i en hjärtformad liten ask. Ord, kärlek och glada minnen. Öppna asken då du känner dig nere eller är i behov av lite extra uppskattning. Smaka, känn och njut. Hoppet är det sista som sviker människan.


Ett sista försök




Jag försöker sova. Tankar, minnen och känslor, det snurrar i skallen. Det känns hopplöst ikväll. Jag blev punkterad en sista gång. Enkelt, snabbt och lätt. En tomhetskänsla tar vid. Jag har bestämt mig, det är dags att tänka om nu. På riktigt. Imorgon är en ny dag, en ny start. Jag ska prova tipp-ex den här gången.

RSS 2.0