Ett sista försök




Jag försöker sova. Tankar, minnen och känslor, det snurrar i skallen. Det känns hopplöst ikväll. Jag blev punkterad en sista gång. Enkelt, snabbt och lätt. En tomhetskänsla tar vid. Jag har bestämt mig, det är dags att tänka om nu. På riktigt. Imorgon är en ny dag, en ny start. Jag ska prova tipp-ex den här gången.

Kommentarer
Postat av: Julia

:( Lisa Lisa my love, jag vet att det är svårt. Kom hit så bäddar jag ner dig i min säng och bjuder på typ 5 kilo lasagne som jag har i en hink i frysen (fick från jobbet). Jag saknar ju dig! Du är bara värd det bästa och tänk på att det bara är du själv som bestämmer hur du mår. Stay strong girl! <3

2009-05-07 @ 20:17:04
Postat av: Jennifer

Jag är på din sida! :) och vet du vad, jag beundrar dig för du vågar ta chansen, du är ingen fegis som inte vet vad du vill. Det ska du vara stolt över tycker jag :) Kom ihåg att alla broar inte är brända ;) MASSOR MED KRAMAR!

2009-05-08 @ 19:48:04
URL: http://jenniferfreiholtz.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag vet inte vad som hant. Vad som sker. Eller vad som ska handa. Men av texten att doma sa har ngn gjort ngt, eller ngt hant som du inte fortjanar. Du ar for bra for det!



Ta ingen skit!



karlek fran NZ

2009-05-09 @ 01:11:54
URL: http://lindanorrman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0